Hällar

En inbyggnadshäll skapar utrymme och valfrihet i köket. Att laga mat har aldrig varit enklare.Välj mellan exklusiva hällar med induktionszoner eller enklare hällar med basfunktioner.
På de flesta modeller är kontrollpanelen infälld i glaset, vilket medför att du gör inställningarna direkt på hällen med hjälp av smidiga touchkontroller. Digitala siffror visar valda funktioner och inställningar. Du får en slät yta som är lätt att torka av och hålla ren.

En glaskeramikhäll värms upp med ett strålningselement och en induktionshäll värmer upp kokkärlets botten via magnetfält. För att induktionstekniken ska fungera måste kokkärlets botten alltså vara av magnetiskt material.
Med induktion sparar du både tid och energi. En liter vatten kokar dubbelt så snabbt som på en vanlig platta, samtidigt som energiförbrukningen är omkring 30 procent lägre.
En induktionshäll reagerar lika snabbt som en gasspis och du får en exakt värmereglering. Den enda värme som alstras är från den uppvärmda kastrullen och det minskar också risken att bränna sig. Även om hällen sätts på blir den inte varm förrän ett kokkärl placeras på hällen. Dessutom stänger zonen av sig själv när kastrullen tas bort.

Vi hjälper dig gärna med mer information om olika spishällar och deras egenskaper!


 

Våra leverantörers hemsidor: