Spisar

Låt spisen bli din bästa vän!



Redan på 1930-talet började elspisen användas i Sverige, då ansågs den vara en stor lyx.
Sedan dess har utvecklingen gått framåt och dagens spisar har många praktska funktioner.

Du kan välja mellan traditionella gjutjärnsplattor, keramikhäll eller induktionshäll. Funktionerna och möjligheterna är många när det gäller val av spis.

Glaskeramikhäll - Zonerna värms upp av ett strålelement.

Induktionshäll - Kokkärlets botten värms upp via magnetfält som sitter under hällen. En liter vatten kokar dubbelt så snabbt som på en vanlig platta, samtidigt som energiförbrukningen är omkring 30 procent lägre.

Varmluft - En fläkt med eget element fördelar värmen jämt, vilket gör det möjligt att laga mat och baka på olika nivåer samtidigt.

Matlagningstermometer - Med ugnens termometer kan du ställa in temperaturen direkt i ugnens display. På vissa modeller stängs värmen av automatiskt när maträtten uppnått rätt innertemperatur.

Katalysemalj - Emaljen på tak och sidor förbränner kontinuerligt fett och smuts medan ugnen är igång.

Besök oss gärna så hjälper vi dig med val av rätt spis!

 

Våra leverantörers hemsidor: