Torktumlare och torkskåp

Skonsam torkning för varje tvätt, liten som stor, bomull som siden.Är du trött på att hänga tvätt och att frottéhanduken känns sträv att torka sig på? Då är en torktumlare något för dig.

Kondenstumlare - Den varma luften från en kondenstumlare bidrar till att värmen stannar inomhus. På många modeller kan du även välja att leda kondensvattnet direkt till avloppet, så slipper du tömma kondensvattenbehållaren.

Värmepumpstumlare - En värmepumpstumlare är ett smart val för den som vill spara energi och pengar. Den varma luften kan användas två gånger vilket gör att maskinen drar hälften så mycket energi som en torktumlare med energiklass B.

För dig som hellre föredrar ett torkskåp finns det också många valmöjligheter. Du kan välja torkskåp som är timerstyrt, sensorstyrt med automatisk avstängning eller som har värmepumpsteknik.

Vi hjälper dig att välja en torktumlare/torkskåp som uppfyller dina krav när det gäller både energiförbrukning och att få tvätten torr snabbt utan att slita på dina kläder.


 

Våra leverantörers hemsidor: