Inbyggnadsugnar

Oavsett dina behov finns det alltid en ugn som passar just dig både när det gäller funktion och design.Oavsett om du värmer upp en paj, lagar mat åt en hel familj eller satsar på att bli Sveriges nästa mästerkock, så hjälper vi dig att hitta en ugn som passar dina behov och din plånbok. Funktionerna och möjligheterna är många när det gäller val av ugn.

Varmluft - En fläkt med eget element fördelar värmen jämt, vilket gör det möjligt att laga mat och baka på olika nivåer samtidigt.

Ångugn - Genom att tillaga mat i en ångugn bevaras de naturliga smakerna och vitaminerna i råvaran. Ångan behåller grönsakernas spänst och fräschör, kött och fisk får ett saftigt resultat och bröd får en knaprig skorpa utan att bli torrt.

Katalysemalj - Emaljen på tak och sidor förbränner kontinuerligt fett och smuts medan ugnen är igång.

Pyrolysemalj - Ta ur plåtar och sidostegar, sätt sedan på pyrolysprogrammet. Fett och matrester förbränner under hög temperatur, därefter är det bara att torka ur med en fuktig trasa.

Matlagningstermometer - Med ugnens termometer kan du ställa in temperaturen direkt i ugnens display. På vissa modeller stängs värmen av automatiskt när maträtten uppnått rätt innertemperatur.


 

Våra leverantörers hemsidor: