Luftvärmepumpar

Med en luftvärmepump sparar du både energi och pengar. Vilken storlek och fabrikat du väljer är avgörande. Vi hjälper dig att komma fram till bästa resultat!En luftvärmepump optimerar luftflödet och kan sprida värmen över en stor yta på kort tid. Det ger en varm och komfortabel miljö även när det är som kallast utomhus. Beroende på husets planlösning och nuvarande årsförbrukning kan du göra stora besparingar. Pumpen kan med andra ord betala av sig själv på bara några år.

Det finns många fördelar med att installera en luftvärmepump. Förutom behaglig värme och en rejält minskad energikostnad finns flera andra användningsområden och fördelar. Din luftvärmepump har även ett inbyggt filter som fångar upp damm, pollen och obehagliga lukter. Varma dagar kan pumpen enkelt förvandlas till luftkonditionering.

För att garantin på din luftvärmepump ska gälla måste installationen göras av en certifierad kyltekniker. Vi installerar med egen certifierad personal som hjälper dig att välja vilken placering och modell som ger dig bästa resultat.

Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt hembesök!

 

Våra leverantörers hemsidor: